OSMANİYE / MERKEZ - Şehit Yasemin Tekin Ortaokulu

e-Twinning

e-Twinning ile ilgili hedeflerimiz ve etkinliklerimiz.

Kas

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında, İngilizce öğretmenimiz Kadem Şavran, GAMIFIED ENGLISH FOR SIXTH GRADES etwinning projesini 6/H sınıfıyla birlikte yürütmektedir. Projenin amacı; çeşitli oyunlarla İngilizce öğretimini daha eğlenceli ve kalıcı hale getirmektir.

Oyun temelli öğrenme, dersler için hem motivasyon hem de olumlu tutum sağlar. Öğrenme ortamını keyifli ve verimli hale getirir. Zichermann ve Cuning (2012)'ye göre, oyunlarda meydan okuma, başarı ve ödül döngüsü dofomin hormonunu üretir ve bu da insanları mutlu eder ve mutlu eder. Oyunlar yoluyla salgılanan bu hormonun yardımıyla, öğrencilerimiz eğlenerek öğrenecekler. Projemizde, açık hava oyunları, masa oyunları, kart oyunları, geleneksel çocuk oyunları ve dijital oyunlar gibi çeşitli oyun türleri uygulanacaktır.